Credit Europe Bank ofera dobanzi cu 1 pp mai mari decat dobanda standard la contul de economii Acumulare IMM si la depozitele la termen Optim IMM si Optim Plus IMM in lei si cu jumatate de punct procentual mai mare la cele in euro si dolari.
Femeile de afaceri se bucura de o noua facilitate oferita in cadrul Campaniei IMM „Femeile vor sa auda cifre frumoase”, prin majorarea cu 1% a ratei dobanzii standard la contul de economii Acumulare IMM si la depozitele la termen Optim IMM si Optim Plus IMM in RON. Dobanzile in EUR si USD beneficiaza de asemenea de o majorare cu 0,5 % fata de dobanzile standard, atat pentru contul de economii, cat si pentru depozitele la termen pentru segmentul IMM.

Proiectul se adreseaza companiilor IMM (conform definitiilor interne ale bancii) in care cel putin o femeie este actionar, manager sau administrator. Prezenta oferta speciala continua strategia de sustinere a femeilor de afaceri, prin care Credit Europe Bank isi doreste sa devina „prima banca in preferintele femeilor de afaceri”.

Credit Europe Bank (Romania) S.A., membra a grupului FIBA, asigura o gama larga de produse si servicii catre peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea mereu in dezvoltare, precum si prin alte canale alternative: bancomate, POS si servicii de internet banking.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri