Generali Asigurari a lansat o oferta pentru parinti in vederea alcatuirii unui plan de finantare pentru educatia copilului, iar la incheierea unui astfel de plan, asiguratorul a adaugat 50% reducere la asigurarea de sanatate a copilului.
Noul produs, care se gaseste pe piata sub denumirea de „Majorat”, este o polita de finantare si asigurare pentru siguranta financiara a copilului dupa implinirea varstei de 18 ani, iar asigurarea de sanatate ofera protectie in caz de accident sau imbolnavire, anunta compania.

„Intr-un context economic nesigur, preocuparea parintilor fata de viitorul copiilor creste exponential. De aceea, siguranta financiara si educatia copiilor lor devin prioritare. In perioada ofertei, parintele are optiunea de a alege intre doua pachete Majorat: Protect si Dinamic, ambele beneficiind de clauze suplimentare incluse”, a adaugat Ovidiu Racoveanu (foto), director asigurari de viata in cadrul Generali Asigurari.

Pentru accesarea politei este necesar ca varsta copilului sa fie mai mica de 13 ani in momentul incheierii contractului, iar parintele sau tutorele legal nu trebuie sa fie mai varstnic de 65 de ani la incheierea contractului.

Noul produs asigura protejarea capitalului impotriva devalorizarii, prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie. In cazul in care parintele inceteaza din viata, inainte de incheierea contractului, compania de asigurari preia plata primelor pana la sfarsitul contractului, oferind astfel garantia investitiei.

Polita asigura flexibilitate in deciziile parintelui, suma asigurata plus participarea la castig putand fi platite esalonat, sub forma de renta de studii sau integral la majorat sau la orice varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Polita de sanatate pentru copii (Focus Plus), la care se ofera reducere de 50% daca este achizitionata impreuna cu polita Majorat, asigura protectie in caz de accident si imbolnavire - ingrijiri medicale, spitalizare, interventii chirurgicale etc.

„Prin asigurarea de sanatate, asiguratul poate beneficia de ingrijiri medicale in orice spital, iar acoperirile sunt valabile pentru evenimentele petrecute in intreaga lume. Indemnizatiile nu sunt platite spitalului, ci direct Asiguratului. De asemenea, in caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se ofera dublul indemnizatiei de spitalizare, fata de restul perioadei. Aceasta polita de sanatate este utila atat copiilor, cat si parintilor sau altor membri ai familiei”, se mai specifica in comunicat.

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume.

Generali Group are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri