Porsche Mobility, companie a grupului Porsche Finance Group, a incheiat in primele 9 luni ale anului 50 de contracte noi pentru finantarea a 1.300 de masini pe segmentul de leasing operational, mai mult decat dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Oficialii companiei estimeaza ca la finele anului vor ajunge la circa 1.600 de masini noi administrate prin leasing operational.

Flota companiei a atins la finele lunii septembrie 2.700 de masini aferente contractelor de leasing operational in derulare, din care 1.300 reprezinta vanzarile noi prin cele 50 de contracte incheiate cu cei peste 200 de clienti in 2009.

Totodata, pana la sfarsitul anului in curs, compania estimeaza ca va ajunge pana la 2.900-3.000 de autovehicule finantate.

Porsche Mobility mai ofera un nou produs de leasing operational disponibil in toata reteaua de dealeri parteneri, care se adreseaza atat marilor corporatii, cat si companiilor mici si mijlocii si persoanelor fizice autorizate.

De asemenea, in cazul noului produs de leasing operational, prima rata este flexibila, iar restul ratelor egale, durata contractului poate fi de la 24 de luni pana la 54 de luni, iar riscul de revanzare si depreciere apartine in totalitate companiei Porsche Mobility.

Primirea ofertei de leasing operational se face direct in showroom, iar raspunsul privind aprobarea dosarului este dat in maxim 48 de ore.

Noul produs este disponibil pentru orice configuratie de masina.

Grupul Porsche este prezent pe piata romaneasca din 1999 detinand la aceasta data cinci companii Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche
Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri