Americanii de la Citi l-au desemnat pe Tibor Pandi in pozitia de Citi Country Officer pentru Romania, incepand cu data de 6 Aprilie 2010, urmand sa fie confirmat in functia de director general al Citibank Europe plc, Dublin - sucursala Romania de catre autoritatile competente.
Pandi il va inlocui pe Shahmir Khaliq, care a fost desemnat ca director al diviziei formata din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si Director General Citibank Cehia.

Tibor Pandi (foto), 41 de ani, are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de director pentru tarile din Europa Centrala in care Citi nu are prezenta locala, coordonand activitatea din 12 tari.

Din pozitia de director general al Citibank Romania, Pandi va coordona eforturile Citi de a raspunde nevoilor clientilor locali prin alcatuirea unui portofoliu de produse complexe si inovatoare pentru toate segmentele de activitate ale unei piete din ce in ce mai competitive. De asemenea, Pandi va asigura legatura intre Citibank Romania si reteaua Citigroup globala.

Citi este prezenta in Romania incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

Citeste un interviu cu Shahmir Khaliq, fostul sef Citibank: Ce planuri au americanii pe zona de retail

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri