L-am asteptat atata vreme si uite ca in final a venit. Si-a facut si lansarea oficiala la noi in Romania, acum cateva zile, si dupa micile probleme avute cu chipset-ul, Intel reuseste totusi sa ne aduca un produs calitativ, foarte performant la un pret mai redus.
Evolutia tehnologica a permis includerea unui numar mult mai mare de tranzistori si a unei performante mai ridicate in noile procesoare. Acestea vin de asemenea si cu o placa grafica cu performante medii, integrata direct in procesor. Astfel aproape toate laptopurile lansate pe piata vor detine de acum incolo doua placi grafice.

K53 reprezinta seria mainstream de la ASUS, un segment de notebook-uri destinat utilizatorilor care doresc sa plateasca un pret corect si decent pentru un astfel de dispozitiv. Modelul pe care l-am avut la teste este unul dintre cele mai performante din aceasta serie si detine pe langa un procesor Intel Core i7, o placa grafica Nvidia GTX 540, o canitate de 4 GB memorie RAM si un design ce exceleaza pe langa concurenta.

Citeste articolul integral pe site-ul Playtech.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri