Orange Romania completeaza portofoliul dedicat seniorilor, prin lansarea abonamentului Senior 9 ce ofera atat telefonie mobila, cat si telefonie fixa in aceeasi oferta. Pentru ambele servicii clientii platesc o singura taxa, primesc o singura factura, plata se face in acelasi loc si astfel economisesc timp, conform companiei telecom.
Cu noul abonament Senior 9 clientii pot suna atat de pe telefonul fix, cat si de pe mobil, catre orice retea nationala. Acestia au la dispozitie 800 de minute catre numerele din retea, 200 de minute catre numerele nationale fixe si 75 de minute catre retelele mobile nationale, pentru o taxa lunara de 9 euro (TVA inclus).

Abonamentul Senior 9 include doua telefoane cu design simplu ZTE-G S302 si ZTE WP623, usor de instalat si de utilizat. Telefoanele dispun de tastatura cu cifre mari, volum puternic, iar caracterele sunt afisate pe ecran in format mare si usor de citit. Telefonul mobil ZTE-G S302 este special creat pentru seniori si prevazut cu redare vocala a cifrelor tastate, lanterna, radio FM si buton pentru apeluri de urgenta.

De asemenea, clientii care achizitioneaza pachetul Senior beneficiaza automat de serviciul Cronos Vocal, serviciu care le ofera informatii despre situatia contului, creditul suplimentar, numarul de minute disponibile in format vocal.

“Lansarea ofertei Senior in premieră nationala in urma cu 1 an a fost un succes, in 3 luni de la lansare peste 5000 de clienti au achizitionat pachetul. Prin noul abonament lansat astazi, care include telefonie fixa si mobila, dorim sa continuam sa oferim servicii simple, usor de gestionat si la tarife accesibile prin care pensionarii sa poata tine legatura cu cei dragi, fara grija costurilor suplimentare” a declarat Victor Wincentowicz, consumer marketing manager-postpay.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri