Compania Gecad Technologies face astfel īnca un pas īn directia portarii serverului de e-mail AXIGEN pe noi sisteme de operare, beneficiind de avantajul pe care i-l confera arhitectura multiplatforma. Aceasta caracteristica permite o dezvoltare rapida a AXIGEN astfel īncāt acesta sa functioneze pe multiple sisteme de operare si procesoare.

„Īnca de cānd am īnceput sa dezvoltam AXIGEN am avut ca obiectiv sa urmam aceeasi strategie ca si atunci cānd am lucrat la RAV Antivirus. Arhitectura multiplatforma ne ofera un avantaj competitiv si este īn acelasi timp o caracteristica de nelipsit de la un software cu ambitii internationale”, afirma Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Continuānd aceasta strategie de dezvoltare a produsului, Gecad Technologies anunta ca urmatoarea versiune a mail serverului AXIGEN va opera pe sistemele de operare Linux, FreeBSD cāt si pe MacOS. Mai tārziu īn cursul acestui an, AXIGEN va functiona si pe Windows, echipa de programatori de la Gecad Technologies lucrānd deja la acest proiect.

Planurile de viitor ale AXIGEN sunt ambitioase dar īn acelasi timp justificate de rezultatele īnregistrate pāna īn prezent. AXIGEN se comercializeaza īn īntreaga lume prin intermediul a 9 parteneri din mai multe tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Mexic si Romānia. Īn acest moment, AXIGEN gestioneaza traficul de e-mail pentru mai mult de 200.000 de casute postale īn īntreaga lume.
Īn 2006, compania īsi propune sa ajunga la peste 30 de parteneriate īncheiate la nivel international si spera ca, la sfārsitul anului, AXIGEN va gestiona traficul de e-mail din peste 1 milion de conturi.

AXIGEN Mail Server a fost lansat pe piata īn ultimul trimestru al anului trecut, atāt īn Romānia cāt si international, īn cadrul evenimentului LinuxWorld ce s-a desfasurat la Londra. Pe 15 februarie, Gecad Technologies a participat la evenimentul omonim din Romānia, unde a prezentat comunitatii de Linux locale ultimele noutati legate de singura solutie de mesagerie electronica pe care o companie autohtona o dezvolta. AXIGEN a confirmat astfel interesul deosebit pe care īl are fata de piata romāneasca si a reiterat sprijinul pe care compania este dispusa sa-l ofere īn sustinerea comunitatii IT locale. Realizarea unui schimb de idei si informatii cu mediul IT local reprezinta un beneficiu foarte important pentru echipa AXIGEN.

Despre Gecad Technologies:

Īnfiintata īn 2001, Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate īn cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial īn dezvoltarea de software antivirus, compania si-a concentrat eforturile, īncepānd din 2003, asupra dezvoltarii primei solutii de mesagerie electronica din Romānia, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atāt din partea companiilor mici si mijlocii, cāt si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Pentru a afla mai multe despre AXIGEN Mail Server, vizitati http://www.axigen.com