In primul trimestru al exercitiului fiscal 2006 vanzarile de computere personale de tip desktop pe piata indiana s-au cifrat la peste 4,61 milioane unitati, a anuntat joi asociatia producatorilor indieni de tehnologia informatiei, informeaza Rompres. Comparativ cu trimestrul I al anului fiscal 2005, cand pe aceeasi piata au fost vandute 3,63 milioane computere desktop, ritmul de crestere anual a fost de 27 de procente.

In schimb, in cazul computerelor de tip notebook ritmul de crestere anual a fost de 144 procente, in ultimele trei luni pe piata indiana fiind vandute 431.834 computere de tip notebook. Vanzarile de servere au inregistrat o crestere anuala de 81 de procente, in perioada martie-iunie 2006 fiind vandute 89.161 unitati.

Producatorii indieni de IT estimeaza ca pana la finele anului exercitiului fiscal 2006, in luna martie 2007, pe piata indiana vor fi vandute peste 5,6 milioane computere desktop.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri