Altex Romania, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, anunta deschiderea unui magazin in AFI Palace Cotroceni, in locul fostului showroom Domo. Noul spatiu este primul magazin din Bucuresti in care compania va pune in aplicare inovatia adusa in acest an pe piata de profil privind experienta consumatorului, prin oferirea de servicii post-vanzare inclusiv fostilor clienti Domo.

Astfel, incepand de la sfarsitul acestei saptamani, toti clientii vor putea beneficia, pentru produsele comercializate de Altex, de posibilitatea de returnare a produselor in maxim 31 de zile de la cumparare, garantie si service.

„Ne bucuram sa adaugam AFI Palace Cotroceni pe lista marilor centre comerciale din Bucuresti in care clientii pot gasi, intr-un spatiu dedicat, produsele si serviciile oferite de Altex. Insa nu vorbim doar de o locatie in plus, ci de valoarea adaugata pe care o aducem consumatorilor prin serviciile pe care le vom oferi in noul showroom, inclusiv fostilor clienti Domo. Consideram ca este abordarea potrivita pe care o poate adopta un lider de piata, aratand astfel preocuparea sa constanta fata de nevoile clientilor, fie ca sunt ai sai sau ca fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, si-au redus activitatea pe o piata”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.

Principalii concurenti ai Altex sunt eMag, Flanco, precum si Domo sau Cel.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri