Orange lanseaza campania Black Friday 2016 si le ofera pentru prima data celor care viziteaza site-ul www.orange.ro posibilitatea de a vota produsele pe care isi doresc sa le gaseasca in oferta speciala, cu ajutorul unei animatii create special pentru campanie, un paianjen. In plus, aceasta ii va ajuta sa descopere miile de produse cu discount disponibile in perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu pana la 100% si o gama extinsa de telefoane.

Astfel, intre 11 si 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea sa voteze cate un produs pe care isi doresc sa il achitioneze cu discount, printr-un mecanism simplu. Toti cei care isi exprima preferinta pentru unul dintre produse se vor putea bucura de ofertele speciale de Black Friday cu doua ore inainte de startul oficial al campaniei, pe 18 noiembrie, de la ora 08:00, iar cei care nu isi gasesc produsul preferat in oferta vor fi recompensati cu reduceri pentru telefoanele si accesoriile disponibile.

In perioada 18-27 noiembrie, vizitatorii site-ului www.orange.ro isi pot cumpara din magazinul online mii de produse cu reducere, in limita stocului disponibil, indiferent daca sunt sau nu clienti Orange. Ei pot alege dintr-o gama variata de smartphone-uri de la producatorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia si Orange, accesorii si gadgeturi precum smartwatch-uri, bratari fitness, camere foto si video Polaroid, boxe bluetooth, casti, baterii externe si multe altele.

Mai mult decat atat, in perioada campaniei, utilizatorii se pot bucura de transport gratuit pentru telefoanele achizitionate, deblocare gratuita pentru orice telefon achizitionat la pret standard, retur gratuit in primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plati in rate, iar punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumparaturile online.

Mai multe detalii despre campania Orange Black Friday 2016 sunt disponibile pe www.orange.ro/blackfriday.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri