Vodafone Romania lanseaza Auto Manager, o solutie „plug-and-play” care localizeaza si monitorizeaza prin GPS flotele auto de mici dimensiuni. Vodafone Auto Manager este adresata companiilor cu flote de sub zece autoturisme, indiferent de domeniul de activitate.

Vodafone Auto Manager se instaleaza rapid si nu necesita echipamente complexe sau interventia reprezentantilor unui service auto. Solutia este alcatuita dintr-un dispozitiv de monitorizare prin GPS, o cartela SIM cu servicii de date si o aplicatie dedicata, disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS. Pentru punerea in functiune a solutiei, utilizatorul trebuie sa conecteze dispozitivul dedicat in mufa OBD II* a autoturismului si sa sincronizeze aplicatia Vodafone Auto Manager instalata pe smartphone.

„Prin lansarea Auto Manager, Vodafone ofera un produs creat special pentru nevoile companiilor mici si mijlocii. Aceasta solutie usor de instalat si de folosit incurajeaza antreprenorii si IMM-urile sa faca primii pasi catre adoptarea de servicii IoT, care, intr-un mediu tot mai competitiv si digitalizat, devin parte integranta din viata unui business eficient”, a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone Romania.

Vodafone Auto Manager ofera rapoarte despre rutele parcurse si monitorizarea detaliata a masinilor de companie. Beneficiarii vor putea afla orele petrecute in trafic, precum si distantele si vitezele medii. Sistemul de notificari a solutiei informeaza utilizatorii despre termenul de expirare a asigurarii si a inspectiei tehnice periodice, precum si despre apropierea termenului de revizie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri