Compania Microsoft a decis sa scada si pe continentul european pretul consolelor Xbox, dupa o ieftinire similara pe piata din Statele Unite
Gigantul american Microsoft micsoreaza pretul consolelor Xbox 360 cu 50 de euro, pana la 349,99 euro, pretul de raft. Modelul Xbox 360 Elite, care are hard disk de 120 GB, va costa 449,99 euro. Consola entry-level, fara hard drive sau controllere wireless, se va ieftini cu cu 20 de euro, ajungand in magazine la pretul de 279,99 euro, a anuntat Microsoft.

Noile preturi vor fi adoptate incepand cu data de 24 august, conform declaratiilor companieie.
Microsoft a micsorat pretul consolei Xbox 360 Elite cu 50 de dolari in Statele Unite, iar varianta entry-level costa cu 20 de dolari mai putin.

De asemenea, Sony a ieftinit, in Statele Unite, consola Play Station 3, varianta de 60 de GB, cu 100 de dolari, pana la 499 dolari. Wii, de la Nintendo, este cea mai ieftina consola de ultima generatie de pe piata,aceasta putand fi achizitionata in Statele Unite contra sumei de 250 de dolari
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri