Ubisoft Romania, subsidiara locala a producatorul francez de jocuri video Ubisoft Entertainment, va angaja, pana la sfarsitul anului 2008, 180 de noi oameni, cele mai multe pozitii urmand a fi ocupate de game testeri.
Compania va deschide, de asemenea, un subdepartament in cadrul diviziei de testare (care are, in acest moment, peste 230 de angajati), in care vor lucra 4 persoane. Acestia vor avea, ca activitate principala, testarea compatibilitatii jocurilor video pentru PC pe diferite configuratii hardware.

Ubisoft Romania incearca astfel sa intregeasca echipa cu peste 100 de testeri de jocuri video, alte 80 de persoane dedicate procesului de productie de jocuri video: programatori, game designeri, graficieni, dar si juristi si controlori de gestiune in cadrul departamentul administrativ.

Candidatii pot fi atat tineri studenti si absolventi fara experienta, pe care ii vom ajuta sa se dezvolte profesional, cat si persoane cu experienta anterioara, insa toti trebuie sa fie pasionati de jocurile pe calculator, informeaza compania. Acestia vor beneficia de cursuri interne saptamanale,pentru fiecare profil in parte, sustinute de seniori din cadrul biroului de la Bucuresti, potrivit lui Olivier Allaert, HR Manager al studioului Ubisoft din Bucuresti.

In ceea ce priveste subdepartamentul de testare hardware, acesta va fi deschis in luna februarie, iar posturile sunt deja ocupate de catre angajati existenti ai firmei, ca urmare a politicii interne de recrutare.

„Inainte de a comunica extern despre posturile disponibile din cadrul firmei, ne adresam angajatilor nostri, oferindu-le astfel oportunitatea, fie de a avansa pe alte pozitii, fie de a aplica pe alte posturi, in cadrul altor departamente”, ne-a declarat Olivier Allaert.

Studioul Ubisoft se afla pe piata din Romania din anul 1992, fiind prima filiala deschisa in afara granitelor Frantei. Impreuna cu studioul Ubisoft din Sofia, deschis in anul 2006, alcatuim, cu peste 550 de angajati, cea mai mare si experimentata echipa de creatie de jocuri video din Europa de Est.

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate in dezvoltare in studioul din Bucuresti, este un nou joc din seria Tom Clancy, una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci in randul gamerilor, cu vanzari de zeci de milioane de unitati in cursul ultimilor ani.

In anul 2007 studioul din Bucuresti a inregistrat pentru anul financiar 2007 o cifra de afaceri de 12,364,277 euro, cu o crestere de 30% fata de cifra de afaceri a anului 2006. Pentru anul in curs, Ubisoft Romania estimeaza o crestere a cifrei cu aproximativ 30%, in comparatie cu cea inregistrata in anul 2007.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri