Dan Ostahie, presedintele companiei Altex, unul din cei mai importanti jucatori ai pietei romanesti de retail electronic, electrocasnic, IT, multimedia si comunicatii, a investit un milion de euro in noul magazin Media Galaxy, situat in complexul comercial Militari Shopping, lansat astazi.
Lansarea noului magazin vine dupa cateva luni de cand Ostahie a anuntat inchiderea Media Galaxy de la Unirii, centru inaugurat in urma cu doi ani si jumatate. In locul acestuia se va deschide primul magazin stradal Zara din Romania.

Magazinul Media Galaxy situat in in Militari Shopping are o suprafata de 3.000 mp, fata de 6.000 mp, cat avea locatia de la Unirii.

Tot cu ocazia lansarii noului magazin in complexul de pe Iuliu Maniu, Media Galaxy s-a rebranduit, si-a schimbat logo-ul si identitatea vizuala, conform spuselor lui Dan Ostahie.

De asemenea, in martie s-a relansat si site-ul magazinului de produse electronice, electrocasnice, IT, multimedia si comunicatii. "Media Galaxy vine in Militari Shopping cu o reinnnoire. In martie, site-ul a fost relansat, iar imaginea brandului s-a schimbat", a spus presedintele Altex.

In ultima perioada, Altex a desfasurat diverse campanii de protejare a mediului, care au fost dedicate, in principal, produselor electrocasnice. In perioada imediat urmatoare, compania are in plan derularea unor campanii ecologice dedicate zonei IT-ului, ce se vor desfasura in parteneriat cu asociatii precum Ecotic.

Altex Romania este unul din jucatorii principali de pe piata de retail de produse electrocasnice, electronice si IT din Romania. In ceea ce priveste cifra de afaceri pentru 2008, compania estima 360 milioane euro, in scadere de 15% fata de previziunile de la inceputul anului, ce vizau afaceri de 400 milioane euro.

Principalii competitori ai Altex sunt Flamingo International si Domo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri