Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, lanseaza pe piata o oferta care permite clientilor sai sa asculte muzica nelimitat, atat online cat si pe telefonul mobil.
Clientii inscrisi in programul Orange Young care efectueaza o reincarcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro isi pot alege muzica preferata din mii de piese disponibile in Music Box pe www.nelimiteaza-te.ro si isi pot crea playlist-uri pe care le pot asculta atat online cat si pe mobil.

De asemenea, utilizatorii pot trimite prietenilor playlist-urile prin e-mail, SMS ori prin intermediul retelelor sociale. Pentru a le asculta pe telefonul mobil, este suficient ca prietenii sa sune gratuit de pe numarul Orange la 389, sa introduca apoi codul primit in invitatie si sa isi conecteze castile la telefon. In plus, clientii Orange Young pot trimite zilnic, gratuit, 5 mesaje scrise nationale din contul lor de pe Nelimiteaza-te.ro.

Oferta este realizata in parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, cu care Orange colaboreaza din anul 2007 pentru a oferi continut digital muzical clientilor sai.

Pe langa beneficiile legate de muzica, clientii Orange Young isi pot activa o optiune prin care au acces nelimitat in Portalul Orange pe mobil din care se pot conecta gratuit la retelele sociale si prin care primesc 50 MB pentru Internet pe mobil, 1.000 de minute si 500 de mesaje scrise in retea, plus 50 de minute nationale, valabile 30 de zile.

Orange este lider de piata in Romania, cu 10.809.000 de clienti si venituri de 237 milioane euro in primul trimestru al anului 2010. Anul trecut, Orange Romania a obtinut venituri de 1,055 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri