Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala, lanseaza o oferta prin care clientii care vor semna un contract nou sau isi vor reinnoi abonamentul pe doi ani, vor beneficia de doua luni gratuite pentru abonamentele „Perfect pentru Tine” cu o valoare lunara de 8,68 euro pe luna (cu TVA) sau mai mare.

Promotia este valabila pentru toate contractele semnate pana pe 15 ianuarie 2011 si lunile gratuite sunt primele doua de facturare.

La activarea oricarui abonament de 24 de luni, impreuna cu extraoptiunea „web'nwalk pentru Tine” si cu achizitionarea unui telefon Nokia 5228, clientii vor beneficia si de doua luni gratuite pentru extraoptiunea „'web'n'walk pentru Tine” (a doua si a 13-a luna de la activare).

Promotia este disponibila intre 10 decembrie 2010 si 15 ianuarie 2011, cu posibilitatea de extindere.

Portofoliul “Perfect pentru Tine” consta intr-un plan tarifar standard, de 5,58 euro pe luna (cu TVA), ce cuprinde 50 de minute nationale si internationale, respectiv 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

La acest plan standard, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale si internationale suplimentare, minute si SMS-uri suplimentare in retea si/sau extraoptiunea “web'n'walk pentru Tine”, care este disponibila la 2,49 euro/luna (fara TVA) si permite acces nelimitat la internet.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la finalul lui septembrie anul acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri