Alitalia a anuntat ca sindicatul din care fac parte si angajatii sai a amenintat cu o greva generala, dupa ce mai multe miscari de protest au hartuit liniile aeriene obligate sa anuleze zeci de curse. Alitalia, care estimeaza pierderile pe 2004 la 850 de milioane de euro a refuzat sa precizeze la cat se ridica pierderile rezultate din grevele declansate de sindicate (SULT).

SULT a confirmat ca va continua grevele la Alitalia, pana ce compania aeriana va imbunatati conditiile de munca si implicit de salarizare pentru angajati.

Ieri, Alitalia a fost fortata sa anuleze 132 de zboruri

Intr-o zi obisnuita, Alitalia efectueaza 540 de zboruri, in medie, cu decolare de pe aeroproturile din Italia.
"Aceste anulari de curse aeriene duc la inregistrarea de pierderi financiare si mai mari, dezastruoase pentru companie, insa cel mai grav efect este cel asupra credibilitatii in fata clientilor si a investitorilor" se arata in comunicatul oficial Alitalia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri