Vladimir Putin a semnat un decret privind prelungirea cu un an a interdictiei unor importuri alimentare din tari membre UE ca raspuns la adoptarea unor sanctiuni impotriva Rusiei din cauza conflictului din estul Ucrainei, relateaza agentia Tass.

Rusia a interzis pe 6 august 2014 importurile de fructe, legume, carne, pasari, peste si produse lactate din state occidentale care au impus sanctiuni Moscovei pe fondul crizei din Ucraina. Potrivit noului decret, Rusia va continua sa interzica numeroase categorii de alimente din Occident timp de inca un an, anunta Mediafax.

Luni, premierul rus Dmitri Medvedev anunta ca a dispus ca Guvernul sa pregateasca un decret in acest sens. El a facut acest anunt dupa ce UE si-a prelungit vineri si luni sanctiunile pe care le-a impus anul trecut Crimeei si Moscovei.

UE a prelungit vineri sanctiunile impuse unor companii cu sediul in Crimeea, anexata de Rusia anul trecut. Acestea au fost prelungite pana in iunie 2016. De asemenea, UE a extins luni sanctiunile economice impuse Rusiei. Acestea au fost extinse pana la 31 ianuarie 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri