Retailerul de electrocasnice si electronice Technomarket,, care a deschis la sfarsitul lunii septembrie primul magazin din Romania, a achizitionat companiile Tehnik&Kom din Serbia si K&k Electronics din Muntenegru, in vederea extinderii activitatii, potrivit Dnevnik, citat de NewsIn.

Retailerul Technomarket, controlat de fondul britanic de investitii Equest Investments Balkans, care detine un magazin la Targoviste, a anuntat ca isi va extinde activitatea in Serbia si Muntenegru si ca este in cautare de oportunitati de afaceri in Albania, Macedonia, Bosnia si Hertegovina si Kosovo. Toate magazinele vor fi functionale sub marca Technomarket.

In viitorul apropiat, Technomarket va deschide noi magazine in Sofia si Montana, care vor face ca numarul total de magazine din Bulgaria sa ajunga la 33.

In urmatorii trei ani, Technomarket va deschide cate un magazin in toate orasele din Romania cu peste 100.000 de locuitori si alte patru magazine in Bucuresti. Reteaua va ajunge in foarte scurt timp la peste 30 de magazine, din care cel putin 10 vor fi deschise pana la sfarsitul anului 2008.

Magazinul Technomarket dinTargoviste este unul "pilot" de format mai mic, introducand conceptul Technomarket in Romania, pe o suprafata de 1.300 metri patrati si avand la vanzare 3.500 de articole. Un Technomarket standard, cum vor fi urmatoarele magazine din Romania, are o suprafata de 3.000 metri patrati si comercializeaza aproximativ 8.000 de articole.

Technomarket Europe a fost infiintat in 1999 si este cel mai mare lant de magazine din Bulgaria, cu o suprafata totala de peste 48.000 de metri patrati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri