Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP) a recrutat-o pe Cosmina Simion (foto dreapta) de la DLA Piper, in functia de partener. Ea acopera practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc.

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesionala, Cosmina Simion a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internationale de avocatura. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Simion va asista clientii in toate aspectele de proprietate intelectuala si protectia consumatorului din diverse industrii, precum IT & media, industria farmaceutica, FMCG si suplimente alimentare, industria auto, retail, telecomunicatii, industria tutunului. De asemenea, ea va consilia clientii si in proiecte de jocuri de noroc (reglementare, licentiere, activitati promotionale), media si publicitate.

In prezent, NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 75 de angajati in departamentele administrative.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri