Una dintre noutatile din steakhouse este muzica blues live, potrivit lui Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.

Noul design de interior este semnat de arhitectul Corvin Cristian si imbina intr-un mod creativ elemente specific americane precum motociclete vintage din anii ‘30, un tonomat perfect functional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.

Restaurantul a fost deschis in anul 2010, din dorinta de a aduce pe piata un concept nou de restaurant, cu un specific aproape inexistent in Romania.

Citeste si:

Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric a inregistrat in anul 2012 venituri de 1,8 mil. lei, avand astfel o crestere de 20% a incasarilor comparativ cu anul 2011. Totodata, pentru anul 2013 se asteapta la o crestere de 20-25 %. Restaurantul are o capacitate de 65 de locuri la parter si alte 80 de locuri la etaj. Red Angus Steakhouse este deschis in fiecare zi, de la ora 12.00 pana la ultimul client.