Vezi mai jos recomandarile wall-street.ro din blogosfera economica si de business.
Steven van Groningen scrie despre lectiile pe care le-a invatat in urma Maratonului International de la Bucuresti. "O persoana in forma si cu experienta poate sa alerge intreaga distanta a cursei, chiar daca nu s-a antrenat special pentru asta", noteaza bancherul pe blogul personal.

BusinessDay.ro comenteaza pe marginea statisticilor INS privind pretul apartamentelor in ultimul an. "In trimestrul doi din acest an, potrivit indicelui calculat de Institutul National de Statistica pe baza datelor comunicate de notarii publici, preturile pe piata imobiliara au scazut in medie cu 1,33% fata de T1.11, si cu 12% fata de T2.10".

Ilias Papageorgiadis comenteaza asupra primei banci grecesti care a fost nationalizata. “Dimineata aceasta de luni nu va fi uitata in istoria economica a Greciei. La 8 dimineata, Ministerul Economiei a anuntat ca Proton Bank a fost nationalizata".

“Piata de publicitate online nu creste usor, ci scade!”, afirma pe blogul sau Marius Pahomi. El analizeaza studiul ROADS, aparut recent, si concluzioneaza ca, in mod surprinzator, piata a inregistrat, in primul semestru, o crestere artificiala, datorata exclusiv faptului ca in studiu au fost inclusi noi furnizori care nu faceau parte din cercetarea din 2010.

Pe riscograma.ro putem citi o analiza despre “cum a fost maturata de aparatul digital compania Kodak, inventatoarea aparatului foto digital”, bazata pe cotatia actiunilor in ultimii 50 de ani.

Logec.ro prezinta echilibrele (europene) multiple, in viziunea lui Goldman Sachs (infografic).

Despre cum ajungem la pietele de Craciun din Europa aflam pe de blogul lui Razvan Pascu. “Una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele de Craciun este anul trecut, cand mi-am petrecut sarbatorile de iarna la pietele de Craciun de la Viena si de la Praga”.










Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri