DHL International Romania a ales sa continue inca un an parteneriatul cu agentia Prospero in organizarea Maratonului DHL Stafeta Carpatilor, componenta de relatii publice fiind asigurata de aceasta data de agentia Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucuresti. Conceptul creativ castigator al acestei a doua editii a maratonului a fost Alergare, sarituri sau mers la pas. Tu alegi. Conceptul vine sa accentueze inca o data ideea importantei de a participa la competitia sportiva organizata in scopuri caritabile de DHL Romania in fiecare an. Executiile creative vor pastra linia umoristica, calda a campaniei implementate la prima editie a maratonului.

Pentru campania de comunicare Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, responsabilitatile Prospero vor consta in dezvoltarea mesajelor creative ale campaniei si a tuturor activitatilor de promovare pre-maraton catre publicul tinta (direct mailing, campanie de presa si radio incepand din luna aprilie la nivel central, cat si local, etc), precum si organizarea si implementarea maratonului. Pe de alta parte, Ogilvy PR va asigura servicii de relatii publice si va coordona comunicarea cu mass media pe intreaga durata a campaniei.

Ca si anul trecut, campania se adreseaza atat publicului larg, cat si mediului de afaceri, companiile fiind invitate sa participe fie prin echipe proprii de cate 6 membri, fie prin sponsorizarea unor echipe.

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor este un proiect social cu o mare incarcatura emotionala pentru noi, proiect de care suntem foarte atasati, iar agentiile castigatoare au dovedit profesionalism si o implicare reala prin prezentarile sustinute. Suntem onorati sa avem langa noi doua agentii de incredere, alaturi de care maratonul poate deveni o traditie de succes, a declarat Alexandru Gheorghe, Commercial Manager DHL International Romania.

Alexandru Calinescu, Director General Prospero, a declarat, referindu-se la colaborarea cu DHL International Romania: Pitch-ul organizat la inceputul acestui an ne-a ambitionat enorm: am organizat acest maraton si in 2005, si a iesit totul impecabil, iar acum trebuia sa aducem un plus de valoare. Prin desemnarea noastra drept agentia care se va ocupa de implementarea acestui eveniment, dovedim acelasi profesionalism la standarde inalte, clientul avand si garantia rezultatelor anterioare.

Suntem incantati sa alergam alaturi de DHL in acest proiect, iar scopul caritabil al maratonului ne impulsioneaza cu atat mai mult. Pentru noi maratonul DHL este o experienta noua, plina de provocari, si suntem convinsi ca prin acest parteneriat vom reusi sa facem din Maraton o competitie cu traditie, cunoscuta si apreciata de toti participantii , a declarat Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy PR

Echipa care va coordona dezvoltarea si implementarea proiectului Maratonul DHL Stafeta Carpatilor este formata din:
- DHL International Romania: Alexandru Gheorghe Commercial Manager, Greta Gabor Brand Communication Manager;
- Prospero: Alexandru Calinescu General Manager, Dana Casapu Senior Account Manager, Dragos Voicu Creative, Andra Voinescu Project Manager & Implementation.
- Ogilvy PR: Gabriela Lungu Managing Director, Sorina Mihai Account Director, Ana Maria Marinescu Senior Account Executive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri