O autobiografie considerata "exploziva", in care actrita Ava Gardner a facut o serie de dezvaluiri socante despre viata ei privata, vorbind despre sex, alcool si mariajele sale, va fi publicata pe 3 iulie, scrie Mediafax.
Ava Gardner, una dintre marile frumuseti de la Hollywood, l-a angajat pe jurnalistul britanic Peter Evans pentru a-i scrie memoriile in 1988, dupa ce actrita americana ajunsese ruinata si traia singura, desi fusese casatorita de trei ori.

Actrita a vorbit cu sinceritate in aceasta serie de interviuri cu jurnalistul britanic, insa s-a razgandit si a decis ca memoriile ei sa nu fie publicate - permitandu-i totusi lui Peter Evans sa publice cartea dupa moartea ei.

Ava Gardner a murit de pneumonie, in 1990, la varsta de 67 de ani, insa Peter Evans - care murit anul trecut - a asteptat destul de mult pana sa finalizeze volumul de memorii "Ava Gardner: The Secret Conversations".

In aceasta carte, actrita spune ca era virgina atunci cand s-a casatorit cu Mickey Rooney, in 1942, la varsta de 19 ani.

Casatoria lor s-a destramat dupa un an, dupa ce Ava Gardner a descoperit ca sotul ei o inselase in locuinta cuplului, in timp ce ea se afla la spital, unde fusese operata de apendicita.

Ava Gardner a avut apoi o alta casatorie, tot scurta, cu muzicianul Artie Shaw, pe care l-a descris ca fiind "tot un fel de bataus", insa dezvaluirile ei despre Frank Sinatra, care i-a devenit cel de-al treilea sot, s-au dovedit a fi cele mai socante.

Vorbind despre prima lor intalnire - o plimbare nocturna, in stare de ebritate, prin Palm Springs, in California -, actrita a spus ca Frank Sinatra "a tras cu pistolul in semafoare si in ferestrele unor magazine", cu o arma de calibrul 38.

In timp ce avea o relatie cu Sinatra, Ava Gardner a inceput o aventura cu actorul Robert Mitchum, care era casatorit. Atunci cand Mitchum a aflat ca Ava avea o relatie cu Sinatra, a pus capat acelei aventuri, spre dezamagirea actritei: "Eram innebunita dupa el", marturisea artista. "Mi-a spus: «daca te bati cu el (Sinatra), el nu se va opri pana cand unul dintre cei doi va muri». Nu voia sa fie el acela care va muri", a adaugat Ava Gardner.

Ava Gardner s-a casatorit in cele din urma cu Frank Sinatra, in 1951, insa mariajul lor, care a durat sase ani si in timpul caruia actrita a facut doua avorturi, nu a fost unul fericit: "A fost o casatorie plina de certuri, consum de alcool si batai".
Volumul "Ava Gardner: The Secret Conversations" va fi publicat in Statele Unite pe 3 iulie.

Sursa foto: http://www.avagardner.com/gallery/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri