Marius Pahomi, manager al agentiei MEC Interaction, a anuntat pe blogul sau plecarea din cadrul companiei dupa circa patru ani in cadrul MEC Romania.
Marius Pahomi a reusit in peste patru ani sa puna la punct agentia de media MEC Interaction care a ajuns, conform lui, numarul unu in piata. Persoana activa in online, blogger, fost manager de dezvoltare la Vodanet Media si absolvent de ASE, Pahomi este unul dintre cei mai cunoscuti oameni din online-ul romanesc.

"Ce vroiam sa spun cu postul asta e ca astazi e ultima mea zi la MEC dupa 4 ani si jumatate. Patru ani si jumatate extrem de grei, in care am invatat enorm de multe. In care am facut greseli dar in care am obtinut si victorii foarte importante", scrie Pahomi pe blogul sau.

wall-street.ro a sustinut in urma cu mai putin de un an un interviu exclusiv cu Marius Pahomi in care acesta sublinia ca numarul de angajati ai agentiei a crescut continuu in ultimii ani, cresterea agentiei fiind una accelerata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri