Studioul King din Bucuresti, al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste echipa si isi extinde sediul, ocupand si cel de-al doilea etaj al cladirii Unirii Factory. Succesul tot mai multor jocurilor din portofoliul King a determinat nevoia de a aduce noi profesionisti in echipa de la Bucuresti care sa se dedice dezvoltarii si testarii titlurilor existente, dar si a noilor titluri ce urmeaza sa fie lansate.
Succesul inregistrat de King in ultimele luni a atras tot mai multi programatori romani care isi doresc sa sa lucreze alaturi de echipa de la studioul din Bucuresti. Hit-ul Candy Crush Saga este cea mai accesata aplicatie pe Facebook, cel mai cautat joc pe platformele mobile si este prezent constant in top 3 aplicatii mobile, pe platformele iOS si Android.
Mai mult, alte trei titluri din portofoliul King sunt in top 20 aplicatii pe Facebook: Pet Rescue Saga, Farm Heroes Saga si Bubble Witch Saga, joc dezvoltat integral in studioul din Romania.
Chiar daca oferta de posturi disponibile in cadrul studioului King din Bucuresti este generoasa, alegerea nu este atat de usoara din cauza numarului mare de aplicanti.
„Urmare a succesului inregistrat de aplicatiile pentru mobil si pentru Facebook a venit o cerere tot mai mare din partea programatorilor pentru a lucra la studioul din Bucuresti,” a declarat Mihai Sfrijan, head of studio King Romania.
In prezent, studioul King de la Bucuresti are 36 de angajati: programatori, artisti, testeri, data scientists, business manageri, product manageri si un HR manager.
King a deschis studioul din Romania in 2011 cu doar 4 oameni si, asemenea jocurilor dezvoltate de companie, echipa a crescut rapid, astfel incat la finalul lui 2012 compania numara 30 de angajati.
Pana la sfarsitul anului curent, King are in plan dublarea numarului de angajati, ajungand la 60-70 de oameni. Studioul din Bucuresti este impartit in 6 echipe, fiecare din ele concentrandu-se pe un task bine definit: o echipa pentru dezvoltarea versiunii pentru Facebook a jocului Bubble Witch Saga, o echipa pentru dezvoltarea versiunii de mobile a jocului Bubble Witch Saga, o echipa pentru un al doilea proiect de Facebook, o echipa pentru un al doilea proiect de mobile (acelasi cu cel de Facebook), o echipa care lucreaza la dezvoltarea de noi titluri si echipa de testare pe mobile, care testeaza toate jocurile de mobile produse in companie.
Evolutia pozitiva a studioului de la Bucuresti a impus cooptarea unui manager de resurse umane care sa gestioneze campaniile de recrutare. Andreea Gorgonea este HR manager in cadrul King Romania incepand cu luna aprilie 2013 si vine cu o experienta de 4 ani in domeniul recrutarii in IT&C, in companii precum IBM, Clarity Systems sau Catalyst Solutions.
Focusul principal al managerului de resurse umane este campania de recrutare, ce presupune aducerea celor mai buni profesionisti in echipa si descoperirea de noi talente, dar si dezvoltarea culturii organizationale si mentinerea unui climat favorabil in companie si cautarea constanta de oportunitatilor de dezvoltare profesionala si personala pentru angajati.
In momentul de fata, studioul King din Bucuresti cauta cei mai buni profesionisti in backend Java development, business management, c++ game development, game design, game developement, graphic design, QA analisys pentru mobile si QA management.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri