Producatorul de cabluri electrice Iproeb Bistrita (simbol bursier IPRU) a debutat pe piata AeRO si isi propune sa-si creasca businessul cu 7% in doi ani, pe fondul investitiilor in reteaua electrica pregatite de distribuitorii de energie.

Iproeb se asteapta sa ajunga la afaceri de 91,7 milioane de lei in 2016, fata de 85,4 milioane de lei in 2014. Profitul net ar creste de-a lungul aceleiasi perioade de la 0,8 milioane de lei la 1,2 milioane de lei, scrie Mediafax.

"Reteaua de distributie din tara foloseste cabluri rusesti vechi de 30 de ani, care trebuie inlocuite vrand-nevrand", a declarat Ioan Chiciudean, directorul general al Iproeb, intr-o conferinta la Bursa. Compania este una dintre cele mai mari care s-au transferat pana acum de pe RASDAQ pe AeRO, cu o capitalizare de 35,7 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri