Chiar daca FTSE Russell nu a upgradat Romania pe lista pietelor emergente, ci a decis sa ne pastreze pe watchlist, piata de capital este, cu siguranta, in directia potrivita spre progres, considera Cristian Agalopol, director piete de capital Romania si Bulgaria, Citi Romania. Acesta a declarat la emisiunea Profesionistii in Investitii ca ar trebui imbunatatita comunicarea, astfel incat sa promovam mai bine catre investitori realizarile bifate. Mai mult decat atat, decizia FTSE ar trebui sa fie un catalizator puternic pentru continuarea reformelor.

"Decizia FTSE Russell descrie piata de capital locala. Noi stim ce avem de facut, piata a facut pasi importanti in directia potrivita, dar trebuie sa comunicam mai eficient, sa prezentam incredere si stabilitate. Nu cred ca trebuie sa fie nimeni dezamagit, trebuie sa fie o motivatie pentru noi toti, ca piata, sa continuam procesul de reforma si sa incercam prin eforturi colective sa bifam toate criteriile, calitative si cantitative. In lipsa unei strategii coerente pentru dezvoltarea pietei, avem nevoie de aceste tinte. La fel cum avem nevoie sa comunicam mai eficient toate lucrurile pe care le facem bine", a explicat Agalopol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri