Casa de brokeraj Broker Cluj s-a clasat pe primul loc in topul intermediarilor la Bursa din Sibiu (Sibex), anul acesta, cu 1,01 milioane de contracte la termen incheiate, urmata de Vanguard si Estinvest.
De asemenea, SSIF Broker Cluj a fost cel mai activ intermediar al lunii decembrie, detronand casa de brokeraj Vanguard, care se mentinuse timp de doua luni pe prima pozitie.

Vanguard Bucuresti a fost doilea intermediar la Bursa din Sibiu, in 2008, cu 879.210 contracte, urmata de Estinvest Focsani, care a intermediat 694.116 contracte.

Eastern Securities s-a plasat pe a patra pozitie, cu 588.477 de contracte tranzactionate, urmata de Delta Valori Mobiliare, cu 425.040 de contracte incheiate.

Intercapital a ocupat cea de-a sasea pozitie, cu 412.226 de contracte, in timp ce SSIF BT Securities a intermediat tranzactii cu 409.903 contracte la termen.

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri (SIBEX) a fost fondata in 1994 si este operatorul de piata care administreaza cea mai mare piata de instrumente derivate din Romania. Contractele futures si options ce au ca activ suport actiuni, rate de schimb valutar si aur sunt disponibile pentru tranzactionare pe piata Sibex printr-un sistem de tranzactionare electronic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri