Conducerea Broker Cluj (BRK) l-a inlocuit pe Ciprian Zah din functie de directorul general adjunct cu Darie Moldovan, director de tranzactionare, pentru a grabi procesul de autorizare a noii conducerii de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Broker a afirmat ca autorizarea in functia de conducator a lui Ciprian Zah trebuia supusa unei sedinte a arbitrului pietei de capital, care ar fi avut loc cel mai devreme in 27 aprilie, pentru clarificare unor aspecte legate de studiile acestuia.

Ca urmare, consiliul de administratie al Broker a decis ca functia de director adjunct sa fie asigurata de Darie Moldovan. Totodata, Broker Cluj a mentionat ca a inceput demersurile pentru autorizarea la CNVM a functiilor executive, detinute de Moldovan si Venter.

Noua echipa de conducere va asigura interimatul pentru maximum 2 luni.

Consiliul de administratie al Broker Cluj si-a ales ieri echipa de conducere interimara in urma unei sedinte de urgenta, dupa ce arbitrul pietei de capital i-a suspendat din functie pe Adrian Ceuca si Petru Prunea, pentru mai multe nereguli descoperite la casa de brokeraj.

Noua conducerea nu este vazuta cu ochii buni de catre investitori care au coborat actiunile BRK cu circa 15%, pe o lichiditatea extrem de redusa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri