DHL Express România are un nou country managing director. Compania de curierat îl numește în această poziție pe Bogdan Enache.

De-a lungul parcursului său profesional, Bogdan a acceptat diferite roluri în cadrul industriei. Bogdan Enache va conduce o echipă formată din peste 600 de angajați, care oferă servicii celor aproape 6,000 de clienți, și operând o rețea de 25 de centre de expedieri la nivel național.

Printre prioritățile din viitorul imediat se numără o locație nouă și modernă pentru sediul operațional din Otopeni, eficientizarea și digitalizarea proceselor vamale și o echipă stabilă și puternică, alături de care să poată livra cele mai bune rezultate.

DHL operează în România din 1991, având în prezent aproape 600 de angajaţi, o flotă de 3 aeronave și peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Recent, Florin Toma, Ecommerce Manager DHL Express România, a vorbit la ecomTEAM 2023 despre potențialul uriaș al piețelor externe pentru magazinele online din România.

”Sellerii români sunt fideli vânzării domestice și nu îmi dau seama de ce. Sunt foarte multe companii care ajută antreprenorii să vândă peste hotare. Te uiți la fashion, ochelari, pantofi, vezi că în top 5 companii din România sunt companii din afară, dar invers nu e așa”, a declarat Florin Toma la ecomTEAM 2023.

Sursa foto: Belish / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri