Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, dupa sedinta comisiei de unificare a partidului, ca formatiunea va depune la Senat o motiune simpla, pe tema alocatiilor pentru copii.

"Astazi la Senat va fi depusa o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii. Ma doare foarte tare ca in fruntea ministerului se afla o persoana care nu este preocupata de situatia familiilor din Romania", a anuntat Alina Gorghiu, conform Mediafax. Aceasta a precizat ca, potrivit datelor statistice, in Romania alocatia pentru copii este de 42 de lei, compatariv cu alte state europene, precum Belgia, care aloca 77 de euro pentru primul copil si 143 de euro pentru cel de-al doilea si 212 de la al treilea, Olanda, care are alocatii de 58 de euro pentru copii sub sase ani, 70 de euro intre 6 si 12 ani si 82 de euro pentru copii intre 12 si 17 ani, sau Ungaria, cu alocatii de 63 de euro si 101 euro pentru copii cu dizabilitati.

"Din pacate daca nu rezolvam aceasta problema si proiectul PNL exista in Camera Deputatilor - fac apel la PSD sa-l voteze - vom fi catalogati o tara care si-a abandonat copii", a mai spus Alina Gorghiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri