Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu a declarat intr-o sesiune de intrebari pe Facebook, ca cifrele prezentare in sondajele de opinie recente nu sunt corecte, pentru ca el a inceput campania cu un scor de 22% si in ultima perioada era intre 22% si 26%, fiind in crestere.

Catalin Predoiu a fost intrebat care sunt ”datele reale ale sondajelor”, el precizand ca a inceput campania la un procent de 22%. ”Am avut o prestatie pe care altii au apreciat-o ca fiind pozitiva in campanie. In ultimele zile, datele erau foarte limpezi, eram plasat intre 23 si 26 la suta, stiu ca sunt in crestere”, a spus Predoiu. Liderul PNL Bucuresti a mentionat ca sondajele aruncate pe piata sunt intrumente de "manipularea si minciuna", scopul fiind deturnarea si pacalirea electoratului, potrivit News.ro.

”Cel mai bun raspuns fata de aceste practici (..) pe care il pot da bucurestenii este sa vina la vot”, a mai aratat Catalin Predoiu. Intrebat daca va fi organizat un congres PNL, daca va pierde alegerile, Catalin Predoiu a precizat ca nu crede ca in aceasta perioada trebuie sa se concentreze pe concurenta interna.

”Nu cred ca trebuie sa ne concentram acum pe o concurenta interna ci pe pregatirea alegerilor generale, sa gandim din timp listele de candidati, sa promovam candidatii din timp, campaniile online si de strada, pentru ca in toamna cand se intra in linie dreapta, aceste instrumente sa fie elaborate si sa intram in plin”, a spus Catalin Predoiu.

El a adaugat pe liberali ii asteapta o batalie importanta, cu PSD-ul, si este crucial ca PNL sa castige aceste alegeri din toamna. Predoiu a vorbit si despre campania electorala, el aratand ca i-a placut mult dialogul cu cetatenii si nu i-a placut ipocrizia, dar si naivitatea contracandidatilor sai. Predoiu a raspuns si unor intrebari persoanle. El a povestit ca ii plac animalele si ca are doi caini, unul mic, de apartament, acasa, si unul ciobanescu, primit de la colegii din PNL, pe care l-a dus la munte. In plus, el a adaugat ca si fiica sa are un sarpe neveninos si a precizat ca aceasta iubeste foarte mult animalele.

Sursa foto: Lisa S./ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri