Victor Ponta a vorbit despre retinerea lui Sebastian Ghita in Serbia, dand de inteles ca fostul parlamentar voia sa fie prins.

"Mi se pare o farsa, ca sa va spun foarte sincer, (...) inclusiv povestea asta cu Serbia, pentru ca daca a aparut pe la Hotnews, acum o luna, eu am si zis ca nu cred, dar, daca zice cineva ca ma ascund in Targu Jiu, plec si eu din Targu Jiu. Ma duc si eu la Deva, dar daca dumneavoastra acum o luna ziceti ca eu sunt in Targu Jiu si eu stau tot in Targu Jiu inseamna ca am vrut sa ma gasiti", a spus Victor Ponta, potrivit News.ro.

Ponta a acuzat ca dosarul lui Sebastian Ghita este unul "politic", facut de procurori intr-o maniera de "crima mafiota". "L-a scos de pe piata Prahovei ca sa preia el piata Prahovei", a spus Ponta, despre procurorul care a instrumentat cazul Ghita, Mircea Negulescu.

Fostul premier a spus ca si dosarele lui Dan Voiculescu si Liviu Dragnea au fost facute tot de procurori care au avut ulterior probleme cu legea, ceea ce arata ca dosarele instrumentate de ei nu erau in regula.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri