Ieri seara, la orele 20, s-a dat startul primelor cumparaturi in magazinul H&M amplasat in centrul comercial Unirea Shopping Center, intrarea in magazin facandu-se doar pe baza de invitatie. Unii clienti au lasat in magazin peste 1.500 de lei.
Primul magazin H&M din Romania se deschide publicului astazi, la ora 11, in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Ieri seara insa, oficialii companiei au organizat o deschidere neoficiala pentru presa si persoanele publice in magazinul din Unirea Shopping Center, care va fi deschis publicului maine, incepand cu ora 11.

Sesiunea de cumparaturi s-a desfasurat intre orele 20 si 24, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, iar clientii avand reducere de 25% pentru produsele H&M. Cumparaturile primilor clienti au depasit, in unele cazuri, 1.500 de lei.

Printre cei care au calcat pragul magazinului din Unirea ieri seara, fie pentru cumparaturi, fie din simpla curiozitate, s-au numarat Andreea Esca si sotul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, Adela Popescu si Radu Valcan, Andreea Raicu, Gina Pistol, Smiley si Laura Cosoi.

Pe langa vedetele din showbiz, la deschiderea VIP a magazinul din Unirea Shopping Center s-au numarat si jucatori importanti din piata imobiliara, precum Radu Tanasescu, directorul diviziei de retail a consultantului imobiliar Coldwell Banker, Mihnea Serbanescu, seful companiei DTZ Echinox, Razvan Sin, coordonatorul departamentului de retail al DTZ Echinox si Adela Calinescu, country manager al dezvoltatorului imobiliar Atrium Center.

Tot printre vizitatorii magazinului din centrul Capitalei s-a aflat si Israel Vizel, managerul mall-ului AFI Palace Cotroceni.
Desi magazinul din Cotroceni se deschide astazi, incepand cu orele 10:30 pentru presa si apoi, de la 11, pentru public, seful mall-ului a fost prezent intreaga seara in Unirea Shopping Center pentru a analiza cel de-al doilea magazin al suedezilor de la H&M pe piata locala.

Magazinul H&M din centrul comercial Unirea Shopping Center, detinut de omul de afaceri Dan Adamescu, se desfasoara pe doua niveluri, parter si etaj, iar accesul se poate face atat stradal, cat si prin interiorul centrului comercial.

Ce preturi au hainele de la H&M
- Pantaloni scurti: intre 39 si 99 lei
- Fuste: de la 39 si pana la 129 lei
- Blugi: de la 49 la 159 lei
-Rochii: intre 39 lei si 299 lei.

Vezi aici
primele fotografii cu magazinele H&M din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri