Ultima data cand gigantul american Coca-Cola a trecut printr-un proces de renovare major la sediul sau central a fost in timpul mandatului lui Ronald Reagan. Acum 26 de ani, scrie Ajc.com.
In prezent, Coca-Cola vizeaza un proiect de constructie si modernizare a unui campus. La parter vor putea fi observate istoria si brandurile companiei. Tot aici se va afla un magazin tehnic si un centru personal de expediere.

Vorbim de un proiect imobiliar de dimensiuni mari in contextul in care sectorul de profil stagneaza in Atlanta. Coca-Cola estimeaza ca prima faza a proiectului, care va dura aproximativ doi ani, va genera 350-400 de locuri de munca noi in constructii.

Proiectul va incepe in 2012, la finalul primaverii.

Sondajele realizate in randul angajatilor Coca-Cola au aratat ca, pentru o companie al carei slogan are in centru “fericirea”, conditiile de lucru lasau de dorit. De exemplu, lumina naturala si peisajele sunt blocate de ziduri.

In sediul Coca-Cola lucreaza circa 5.000 de angajati. Lunar, peste 9.000 de furnizori, clienti si rude ale angajatilor viziteaza acest sediu.

Printre companiile implicate in acest proiect se numara firma de arhitectura Gensler, CB Richard Ellis, New South Construction, Leapley Construction si Balfour Beatty Construction.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri