Dezvoltatorii vor finaliza in acest an peste 7.000 de locuinte in proiecte rezidentiale in Bucuresti si imprejurimi, circa 30% in dezvoltari de mici dimensiuni, potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania, care a vandut in 2014 peste 1.000 de apartamente noi, cu 30% mai multe decat in 2013.

Locuintele tranzactionate de Coldwell Banker Affiliates of Romania, una dintre cele mai mari companii locale de consultanta imobiliara dupa ultimele rezultate financiare, au fost vandute direct de la dezvoltator. "2014 a fost cel mai bun an pentru piata rezidentiala de la declansarea crizei economice si poate fi considerat anul stabilizarii. Preturile si-au continuat tendinta de stabilizare iar dezvoltatorii au lansat o serie intreaga de proiecte, interesul fata de piata rezidentiala fiind la cote ridicate", a declarat, intr-un comunicat Valentin Ilie, directorul executiv al Coldwell Banker Affiliates of Romania, scrie Mediafax.

Potrivit unei analize Coldwell Banker, peste 7.000 de locuinte urmeaza a fi finalizate in acest an in proiecte rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi, numar care surclaseaza rezultatele inregistrate in anii de varf ai pietei imobiliare. Aproximativ 30% din unitatile finalizate in acest an in Bucuresti fac parte din proiecte de mici dimensiuni, cu o medie de 30 de unitati pe proiect.

"Locuintele finalizate in acest an sunt mult mai bine adaptate cererii, o buna parte dintre ele fiind deja vandute. Vor fi si dezvoltatori care vor inregistra rezultate mai slabe insa cu o strategie buna de pret si o echipa profesionista de vanzari se pot obtine vanzari satisfacatoare, cerere exista", a mai afirmat Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Compania are 45 de sucursale - 15 in Bucuresti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri