Bosch

Bosch

Bosch Service Solutions Romania, cu sediul in Timisoara, este unul din furnizorii internationali de solutii de Business Process Outsourcing (BPO) pentru servicii partajate (Shared Services) si servicii de asistenta in afaceri. Centrul ofera servicii globale in peste 30 de limbi.

Cegeka Romania

Cegeka Romania

Dezvoltatorul de software Cegeka Romania ocupa trei etaje cu o suprafata totala de 1620 de metri patrati in cladirea Tower Center, o cladire aflata pe Bulevardul Ion Mihalache, la doar doua minute Piata Victoriei.

Daca vizitezi sediul companiei de infrastructura si dezvoltare software Cegeka Romania, observi spatiul foarte luminos, in care predomina albul, dar, in acelasi timp, peretii ori birourile sunt colorate in verde, rosu sau portocaliu. Adesea vezi jucarii...ba chiar, colectii impresionate cu celebrii strumfi. Insa piesa de rezistenta este sala de masaj.

Avangate

Avangate

Sediul Avangate, companie de comert electronic pentru produse software, se afla in cladirile Connect 1 si Connect 2 din apropiere de statia de metrou Pipera din Capitala. Ambele spatii au fost decorate pentru Craciun.

“Angajatii au impodobit brazii in ambele sedii, au organizat o petrecere de Craciun cu tematica “In familie”, au pregatit bunatati traditionale in bucataria din Conect C3 si s-au bucurat impreuna de o seara frumoasa. De asemenea, mai multe echipe au planificat Secret Santa si au participat la diverse actiuni caritabile, precum Shoe Box, la care au contribuit si anul trecut”, a declarat Madalina Moraru, senior HR director in cadrul Avangate.

Avangate, o companie create de Radu Georgescu si Cristian Badea in 2006, are 180 de angajati in Romania si peste 200 la nivel global. Avangate a fost cumparata in 2013 de catre fondul de investitii Francisco Partners.

Zitec

Zitec

Zitec este unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, iar compania tinteste pentru anul acesta un business de 5 milioane de euro fata de 3,3 milioane de euro in 2014. Producatorul lucreaza pentru clienti din Romania precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion sau Network One Distribution, dar si pentru clienti din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca.

Dacia

Dacia

Noile autoturisme Dacia, la finalul procesului de asamblare, sunt primite cu un brad decorat de Sarbatori in departamentul Montaj al Uzinei Vehicule Dacia de pe platforma Mioveni.

IB Cargo

IB Cargo

IB Cargo este o casa de expeditii infiintata in Romania, cu actionariat mixt (compania germana Interfracht, o companie olandeza si Catalin Putineanu), care transporta anual peste 3.000 de containere. Cea mai mare factura anul acesta a fost de 90.000 euro, un transport special pentru un partener din India.

IB Cargo

Accenture

Accenture

Accenture Romania, filiala unuia dintre cele mai mari grupuri de servicii de outsourcing, consultanta si dezvoltare software la nivel mondial, are peste 2.000 de angajati la nivel local, in birourile din Bucuresti, Timisoara, Targu-Mures, Cluj-Napoca si Iasi.

Compania este prezenta in Romania din 2006 si a avut afaceri de circa 60 de milioane de dolari in 2014. Furnizorul desfasoara activitati de consultanta&strategie, operatiuni (infrastructure outsourcing), BPO, servicii de digital si tehnologie (dezvoltare de aplicatii IT).

DCS+ Travel Technologies

DCS+ Travel Technologies

DCS + Travel Technologies este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de software pentru industria de turism la nivel mondial, produsele companiei fiind folosite in 45 de tari. In Romania lucreaza cu majoritatea jucatorilor mari, orintre care Happy Tour, Paravion, Eximtur, Prestige Tours.

DCS+ are 50 de angajati in biroul de la Bucuresti, iar compania mai are un birou de vanzari, marketing si suport in Paris din 2012.

Cristian Dinca, cel care a fondat producatorul de software in 2002, a vandut la inceputul acestui an un pachet minoritar catre fondul de investitii german Earlybird Venture Capital.

Citeste si: El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Un sediu experimental: cu tevile la vedere si pereti din piatra

Lugera

Lugera

Lugera, una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001, si-a mutat sediul central incepand din 2011 in cladirea de birouri Grawe din centrul Capitalei. Birourile celor de la Lugera sunt pline de culoare si invadate de lumina.

Compania are 162 angajati proprii, dintre care 37 de consultanti, si se ocupa de recrutare permanenta si plasare temporara de angajati.

Happy Tour

Happy Tour

"In fiecare an, de sarbatori, biroul Happy Tour se imbraca de sarbatoare, atat pentru angajati, cat si pentru copiii lor. Doua saptamani la rand evenimentele interne ale companiei aduna laoalta marea famillie Happy Tour. Saptamana trecuta a avut loc petrecerea pentru copiii angajatilor. Mos Craciun vine pentru orice copil al angajatului Happy, iar cei mici se bucura impreuna de concerte, surprize, mese festive si distractie", spun reprezentantii agentiei de turism Happy Tour, care din martie 2015 si-a mutat sediul intr-o cladire de business de pe strada Polona din zona Piata Romana.