Mega Mall Bucuresti, centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania, detinut si dezvoltat de catre NEPI, a inaugurat o cale de acces rapida de acces in parcarea proiectului din cartierul Pantelimon, in urma unei investitii totale de 650.000 de euro.

Caracteristicile tehnice ale rampei exterioare - lungimea de 160 de metri si inaltimea comparabila cu a unui bloc de 10 etaje - fac acest proiect unic in Europa si reprezinta o inovatie functionala pentru industria locala de retail.

Noua rampa, cu acces din bulevardul Pierre de Cubertain, ofera posibilitatea soferilor de a intra mai usor in parcarea Mega Mall, cu o capacitate totala de 3.000 de locuri, dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

De asemenea, ca urmare a introducerii acestei facilitati, vizitatorii centrului comercial pot ajunge direct la zona de food court si divertisment de la nivelul doi, una dintre atractiile principale Mega Mall.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in Bucuresti de catre NEPI, in urma unei investitii de 165 de milioane de euro, acesta acopera in total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de peste 70.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, si gazduieste in prezent 220 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

New Europe Property Investment plc (NEPI) este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, grupul NEPI si-a consolidat un portofoliu important de proprietati si a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea in segmentul de retail si pe alte piete. In plus, Grupul investeste si in dezvoltarea cladirilor de birouri clasa A in marile orase din Romania, unde exista cerere din partea companiilor multinationale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri