"Am inceput constructia in noiembrie 2016, impreuna cu procesul de vanzare pentru proiectul nostru rezidential din Pipera, New Point. La sfarsitul primelor sase luni din 2017, echipa de vanzari a finalizat contracte pentru un numar de peste 70 de unitati din prima faza a acestui complex", a declarat Favi Stelian (foto), CEO-ul Shikun & Binui RED Romania.

El adauga ca "pana in prezent avem un procent de 15% investitori si 85% clienti finali, studiourile duble si apartamentele cu doua camere reprezentand cele mai bine vandute unitati. Datorita cererii pe care o avem, in luna iulie vom demara lucrarile la faza a doua, constand in alte doua blocuri".

Potrivit companiei, prima faza a proiectului New Point consta in doua blocuri P+9, totalizand 136 de apartamente. Investitia in prima faza a proiectului ajunge la 7 milioane euro, cele doua blocuri urmand sa fie livrate in primul trimestru al anului 2018. In prezent, lucrarile de constructie pentru prima faza a proiectului New Point au ajuns la nivelul etajului 7.