Ibiza House, care dezvolta in Capitala proiectul rezidential de lux Ibiza Sol, va lansa pe piata romaneasca un bloc de apartamente destinat tinerilor, al carui termen de finalizare este estimat pentru decembrie 2010, anunta compania.
Cladirea, situata in centrul Bucurestiului, in zona Casa Poporului, va avea 43 de apartamente cu patru, trei si doua camere.

Proiectul se adreseaza in principal tinerilor care isi pot cumpara o locuinta prin programul "Prima Casa", preturile apartamentelor pornind de la 63.000 de euro. Compania estimeaza ca va obtine autorizatia de constructie pana in toamna.

Avansul pentru achizitionarea unei locuinte este cuprins intre 12.000 si 20.000 euro.

Prezenta pe piata romaneasca de zece ani, compania a dezvoltat pana in prezent cinci complexe rezidentiale: Ibiza Rezidential, Ibiza Club, Ibiza Golf, Ibiza Golf & Light si Ibiza Sol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri