Dezvoltatorul german Maurer&Kasper Imobiliare a finalizat primele trei blocuri ale proiectului rezidential Avantgarden din Brasov, care cuprind 280 de locuinte. Intregul proiect va totaliza 2.000 apartamente, a caror constructie este estimata sa se incheie in anul 2015.
Maurer&Kasper Imobiliare a vandut 550 de locuinte in faza de proiect in cartierul Avantgarden 3. Dezvoltatorul a finalizat 280 de locuinte, iar pana la sfarsitul anului vor fi finalizate inca 320.

“Avantgarden 3 preda 280 locuinte prin primele 3 cladiri ale proiectului, alte 2 cladiri cu un total de 160 de locuinte sunt ridicate in totalitate la rosu si se lucreaza la finisaje, iar ultimele 2 cladiri vandute din proiect sunt in faza de constructie la nivelul 1, respectiv nivelul 3”, se arata in comunicatul companiei.

Constructia complexului a inceput in mai 2009. O garsoniera in acest ansamblu costa 28.000 de euro, un apartament cu doua camere 38.000 de euro, iar unul cu trei camere 57.000 de euro. Investitia in proiectul din Brasov este estimata la 25 milioane de euro.

Maurer&Kasper este o societate cu actionariat german, care si-a inceput activitatea in constructii imobilare in anul 2006. Primul proiect imobiliar a fost realizat in Cluj si a cuprins 29 de apartamente.

Compania este detinuta oamenii de afaceri Simon Maurer.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri