Astfel, cele mai multe dintre casele de pariuri dau cota de 1,25 pentru un rezultat la referendum pentru ramanerea Marii Britanii in UE, in timp ce o victorie a celor care vor iesirea tarii din Uniunea Europeana (Brexit) este cotat cu 4.

Romania, printre tarile din regiune care rezista cel mai bine la Brexi

Romania, printre tarile din regiune care rezista cel mai bine la Brexi

Bet365 Ladbrokes WilliamHill Betfair SkyBet
Ramanere in UE 1,25 1,25 1,22 1,25 1,25
Iesire din UE 4 4 4 4 4

Sursa cote: www.oddschecker.com

Potrivit cotidianului The Guardian, pariurile puse online implica o probabilitate de 76% ca referendumul sa se incheie cu un rezultat pentru ramanerea in UE si de numai 24% pentru parasirea uniunii.

Sondajele realizate in ultimele zile arata ca este o cursa stransa pentru a anticipa rezultatul referendumului. Cresterea sprijinului pentru iesirea Marii Britanii din UE s-a oprit saptamana trecuta, ca urmare a uciderii parlamentarei laburiste Jo Cocs, care sustinea ramanerea.

Citeste si:

Cotele de la casele de pariuri online au indicat mai precis rezultatul final in cazul multor alegeri politice pentru care sondajele au dat rezultate pea stranse pentru a evidentia un castigator.

In comparatie, Albania a avut la meciul cu Romania o cota de 3,2 pentru victorie, in timp ce Romania a fost cotata cu 2,2, considerandu-se ca avea sanse mai bune. Meciul de la sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cu victoria Albaniei, cu 1-0.

Gabi Balint: Fotbalul romanesc este in colaps

Gabi Balint: Fotbalul romanesc este in colaps

Sursa foto: Shutterstock