Un barbat a jefuit, joi dupa-amiaza, o banca din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagula pe fata si tinand un pistol in mana. Agresorul a amenintat o angajata si un client aflat in unitatea bancara, reusind sa fuga cu cateva teancuri de bancnote, conform News.ro.

Incidentul a avut loc la o sucursala BCR din cartierul Micalaca din Arad, unde un barbat a intrat avand o cagula pe fata si tinand in mana un pistol, potrivit martorilor. In banca se aflau un client si o angajata de la casierie care au fost amenintati cu arma. Agresorul i-a cerut casieritei sa-i dea banii pe care ii avea, iar cand aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a incercat sa-l imobilizeze pe barbat.

El a indreptat pistolul catre client, insa s-a speriat si a luat doar o parte din teancuri, iesind imediat din banca si fugind printre blocuri. Jaful a fost anuntat la 112, iar politistii fac cercetari in sediul bancar, in timp ce un echipaj a pornit in urmarirea suspectului pe strazile din cartier. Pana in acest moment, politistii nu pot spune daca barbatul a folosit o arma reala si nu pot preciza nici suma cu care acesta a fugit.

Sursa foto: Lukas Gojda / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri