Mark Boris Andrijanic, Public Policy Associate UBER CEE, a declarat astazi in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti ca UBER propune Primariei Capitalei un parteneriat de data sharing.

„UBER poate sa contribuie la fluidizarea traficului oferind date despre cele mai aglomerate strazi si intersectii, despre orele cu traficul cel mai intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, asa cum am facut in orase ca Washington, Boston sau Bogota" a declarat Mark Boris Andrijanic.

Toate cursele realizate prin intermediul platformei formeaza o baza de date privind traficul din Bucuresti, iar aceasta poate fi un instrument extrem de util pentru administratia publica locala in planificarea politicilor publice din zona mobilitatii urbane, precizeaza cei de la UBER care au lansat Primariei invitatia de a lucra impreuna.

UberMOVEMENT este o platforma dezvoltata de UBER prin care compania ofera autoritatilor locale si city plannerilor acces la date anonimizate privind fluxurile de trafic din orase. Alte solutii propuse de Uber sunt uberPOOL, serviciul prin care doua pana la cinci persoane pot imparti o masina catre o destinatie comuna, sau UberGREEN, serviciul cu masini electrice si hibrid, ambele servicii pe care UBER vrea sa le aduca la Bucuresti pana in 2020, precizeaza oficialii.

Mark Boris Andrijanic este avocat si expert in politici publice din Slovenia. Este membru al echipei de Public Policy UBER, in cadrul careia coordoneaza eforturile Uber din Europa Centrala si de Est de a stabili parteneriate cu guvernele si orasele care vizeaza promovarea transformarii digitale si a solutiilor de mobilitate inteligenta. Inainte de a se alatura Uber, Mark Boris Andrijanic a fost Visiting Fellow la Centrul de Studii Europene Wilfried Martens din Bruxelles, unde cercetarile sale s-au axat pe politica externa si energetica a UE.

Sursa foto: bohbeh34343 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri