Daca va ganditi sa deveniti antreprenori sau deja aveti o afacere si vreti sa invatati sa o conduceti mai bine, va puteti inscrie la editia a doua School for Startups (S4S), un program pentru intreprinzatori realizat dupa model britanic. Inscrierile dureaza pana in ianuarie, iar cursurile vor incepe in februarie anul viitor.
Daca anul acesta programul a fost destinat doar participantilor romani, de anul viitor proiectul se va extinde in toata Europa de Sud-Est. Astfel, cursurile se vor desfasura si la Timisoara, alaturi de Bucuresti si Cluj-Napoca.

„Am avut deja, chiar din prima editie, participanti din Republica Moldova, iar in 2012 vom primi in program si cursanti din Serbia, Ungaria si Bulgaria. Dezvoltarea acestei scoli antreprenoriale intr-un program important regional este benefica atat pentru cursanti, care vor putea impartasi experienta lor cu antreprenori din tarile vecine, cat si pentru Romania, care devine astfel un hub regional de dezvoltare antreprenoriala in sud-estul Europei”, a declarat Marius Ghenea, antreprenor si profesor in cadrul acestui proiect.

Pretul programului este de 1.400 de euro, iar pentru a va inscrie trebuie sa completati un formular de inregistrare. Dupa ce acesta va fi analizat, in cazul in care veti primi raspuns afirmativ, va puteti inscrie oficial in program.

Prin acest proiect, participantii vor putea sa isi prezinte planurile de afaceri in fata unor investitori din Europa, care vor veni in Romania pentru a alege cele mai bune startup-uri in care sa investeasca.

Prima editie romaneasca a School for Startups a inceput in februarie anul acesta si se desfasoara cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare. Profesorii primei editii locale a School for Startups au fost Doug Richard si Marius Ghenea.

Proiectul a fost lansat initial in 2008 in Marea Britanie la initiativa lui Doug Richard, antreprenor in serie si angel investor.

Citeste si articolul Ce ii sfatuieste pe romani primul antreprenor american premiat de Regina Marii Britanii
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri