Operatorul aerian low-cost Wizz Air organizeaza in februarie o sesiune de recrutari pentru baza din Bucuresti, Cluj Napoca si Targu Mures.
“Suntem dedicati cresterii operatiunilor din Bucuresti si din Romania si ne dorim sa avem de asemenea un impact asupra pietei fortei de munca locale si nationale, prin crearea de locuri de munca directe si indirecte in aviatie si in domeniile conexe”, a spus Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Cadidatii trebuie sa aiba peste 19 ani si o inaltime de peste 165 cm (fetele) si 175 cm (baietii). De asemenea, trebuie sa fie absolventi de liceu (nimin) si sa fie fluenti in limba engleza. Viitorul insotitor de zbor trebuie sa stie sa inoate si sa poate ajunge la baza intr-o ora in perioada de stand by.

Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 83 de destinatii din 29 de tari. Compania are in prezent 1.500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri