Dubai demonstreaza inca o data ca imaginatia nu are limite in emiratul arab. Cunoscut pentru premiere mondiale si extravaganta in materie de hoteluri si atractii turistice, Dubai construieste acum primul hotel din lume cu padure tropicala pentru a reda senzatia din jungla.

dubai, padure tropicala, hotel

Sursa foto: twitter.com

Viitorul complex Rosemont Hotel & Residences (5 stele) va fi format din doua turnuri gemene de 47 de etaje, iar la baza lor, care fi comuna, se va afla padurea tropicala, care va fi amenajata pe 5 etaje si o suprafata de 7.000 de metri patrati. Pe langa padure tropicala, hotelul va avea o plaja si cascade artificiale, o piscina cu valuri, un acvariu imens si copaci care vor improspata aerul, fara sa fie umezeala, scrie Business Insider.

In plus, hotelul va avea un o piscina cu baza transparenta care va fi construita la etajul 25, suspendata deasupra strazilor din Dubai si personal robotizat care sa preia bagajele clientilor.

Aflat in apropiere de insula artificiala Palm Jumeirah, Rosemont Hotel va fi finalizat in2018, pe o suprafata de 13.000 metri patrati, dupa o investitie de 265 milioane euro (1,1 mld. dirhami EAU), potrivit publicatiei de business locale thenational.ae.

Hotelul, operat de Hilton Worldwide, va avea 450 de camere, un restaurant, un centru spa, sala de gimnastica si o piscina pe acoperis. Totodata, unul dintre turnurile gemene va gazdui 280 de proprietati rezidentiale, spun reprezentantii ZAS Arhitects, firma de arhitectura care a conceput proiect.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri