Grupul Emirates, ce operează la nivel global prin compania aeriană internațională cu același nume și prin Dnata, furnizor de servicii în domeniul transportului aerian și al călătoriilor la nivel global recrutează IT-iști din România. Grupul va organiza la București interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024.

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experți IT pentru diverse poziții din domeniile software engineering și technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovație și managementul serviciilor.

Dubai este în top 10 orașe din lume în care experții tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicații. Căutăm în permanență să optimizăm produsele și eficiența operațiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluția tehnologică și pentru a dezvolta competențele angajaților noștri. Dorim să atragem oameni talentați în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante și solicitante în același timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele și activitățile noastre cotidiene. Știm că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei.

Adel Al Redha, COO Emirates

Ce beneficii ai dacă lucrezi în cadrul Grupului Emirates

Viitorii angajați din departamentul tech vor putea lucra la tehnologii avansate și la cele mai recente aplicații în operațiunile specifice companiei aeriene. Ei se vor putea implica în dezvoltarea unor interfețe flexibile și ușor de utilizat de către clienți și vor utiliza analiza aprofundată a datelor.

La nivel de beneficii extrasalariale, compania oferă eligibilitate pentru dividende, un pachet avantajos de servicii medicale și de asigurări de viață, concediu anual și bilete de avion pentru familie, precum și reduceri semificative la biletele de avion pentru persoanele aflate în întreținere, familia extinsă și prieteni, cu care pot călători în toate cele 130 de destinații din rețeaua Emirates. Cardul Emirates Platinum le oferă angajaților reduceri în mii de magazine, cluburi, clinici, instituții de învățământ, la retaileri și operatori din domeniul ospitalității din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume. De altfel, Emirates a fost desemnată a patra cea mai bună companie aeriană cu care să zbori în 2023, potrivit topului realizat de compania de consultanță Skytrax. Operatorul aerian ocupă, totodată și locul 9 în clasamentul pentru „Cel mai bun echipaj de cabină din lume 2023”.

În prezent, echipa IT a grupului lucrează la proiecte B2C, B2B, dar și la servicii de suport și operațiuni pentru peste 40 de branduri și companii din Dubai, dar și din întreaga lume. Specialiștii proiectează, dezvoltă și asigură într-un mod eficient mentenanța software și a sistemelor care contribuie la susținerea operațiunilor, creșterea veniturilor, controlul costurilor, maximizarea businessului și a eficienței personalului și generează implicare internă.

Printre proiectele recente pe care echipa IT le-a furnizat se numără contribuția sa la lansarea spre vânzare a produsului premium economy al Emirates, optimizarea serviciilor de catering cu ajutorul modelelor de inteligență artificială, integrarea datelor biometrice în operațiunile de check-in și activarea sistemului de autopredare a bagajelor, precum și la managementul sistemelor cargo și resurse ale Dnata.

Instrumente și tehnologii

Unele dintre instrumentele, tehnologiile și modelele cele mai avansate aflate la dispoziția echipei IT includ servicii cloud, microservicii, gestionarea API-urilor, event streaming, robotică, DevOps, date biometrice, inclusiv recunoașterea facială, dezvoltare web și mobil native, mainframe - ALCS, ERP (aplicații Oracle) și limbaje de programare moderne precum ReactJS, full stack Java, .NET și Python.

Formarea și dezvoltarea personalului

Formarea personalului include cursuri aprofundate despre instrumente, tehnologii, subiecte tehnice și livrare Agile, care contribuie la perfecționarea angajaților. Procesul include, de asemenea, e-learning și sprijin pentru femeile din domeniul tehnic. Acestea sunt completate de sesiuni de schimb de cunoștințe, discuții tehnice, evenimente tip hackathon, codefest și bootcamp.

Angajații tech au ocazia de a face parte, de asemenea, dintr-un hub de engagement în domeniul IT, o academie tech, un forum de cybersecurity și unul din domeniul data science.

Grupul Emirates a deschis recent platforma Innovation Majlis și a investit în Intelak și Aviation X-Lab, programe de vârf pentru start-up-uri – și în dezvoltarea de software și hardware pentru domenii operaționale critice, robotică, prezență în Metaverse și alte tehnologii Web 3.0.

Candidații interesați de o carieră în Grupul Emirates pot aplica AICI.

Sursa foto: Emirates

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri