Comentarii pe articolul RAR taxeaza soferii cu 25,10 lei sau 85,40 lei, in functie de masina, la calculul taxei de poluare


gata cu birurile!

Clad la 28 August 2008, ora 19:47
gata cu birurile!
.Plimbare??? Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!

PROPUNERE: (citeste si da mai departe!)

? Sambata 6 septembrie, incepand cu ora 14: Bucurestenii si cei din imprejurimi, interesati de anularea taxei de poluare, sa se adune in fata Guvernului cu masinile la care au platit sau vor plati taxa, si sa manifeste impotriva acesteia. Se va initia strangerea de semnaturi pentru organizarea unui referendum national de elimimare a acestei taxe.

? Sambata 13 septembrie, incepand cu ora 10: Ca reactie de solidaritate cu bucurestenii, toti cei interesati de anularea taxei de poluare din tara care isi pot permite o atitudine civica sanatoasa (nu doar trancanitul din spatele plasmei) sa se adune in fata guvernului si sa manifeste impotriva acestei taxe. Se va cotinua strangerea de semnaturi pentru organizarea referendumului national.

? In functie de amploarea mobilizarii din 6 si 13 septembrie, se vor putea evalua sansele de reusita ale actiunii si pasii de urmat in continuare.

ATENTIE!!!!
Guvernul a anuntat alegeri parlamentare pe 30 noiembrie si mariri de pensii de la 1 noiembrie, apoi de la inceputul anului viitor.
In acest fel spera sa isi creeze din nou o masa de manevra din pensionari, carora li se va induce ideea ca daca guvernul nu va avea continuitate, adio transa 2 de marire a pensiei!!
Daca vom face acest miting acum, calculele tactice ale liberalilor vor fi spulberate, aceasta actiune putand usor contrabalansa avantajul de imagine la care acestia spera din actiunea pesionarul. Momentul le va fi foarte defavorabil, si sunt sanse reale sa cedeze si sa anuleze taxa asta nesimtita.

SA LE ARATAM CA SUNTEM MAI HOTARATI DECAT NE-AU CREZUT, SA LE ARATAM CA E TIMPUL SA INCETEZE UMILIREA ZILNICA LA CARE NE SUPUN DE ANI BUNI CU TOT FELUL DE BIRURI SI SPERA SA NE SUPUNA IN CONTINUARE!

Daca insa vom astepta sa ii vedem mai intai pe altii ca iau initiativa si noi vom sta in patut in 6 si 13 septembrie, atunci inseamna ca ne meritam soarta in Romania, oameni buni!

.Plimbare??? Vreau o plimbare la guvern pe 6 septembrie!

P.S. Eu am votat in pagina http://www.urbaniulian.ro/2008/07/03/votati-aici-pentru-anularea-prin-referendum-virtual-a-taxei-de-poluare-instituite-de-og-50-2008 DA pentru anularea taxei de poluare. Tu ai votat?

  Inapoi la articolul RAR taxeaza soferii cu 25,10 lei sau 85,40 lei, in functie de masina, la calculul taxei de poluare

Setari Cookie-uri